ДОБРЕДОЈДОВТЕ ВО 101 HAIR CLINIC

40 години научно искуство во дијагностицирање на проблеми со опаѓање на косата и др101 hair clinic logoуги проблеми со скалпот

40 години клинички докажана ефикасност на производите и третманите за решавање на проблемите со коса 

40 години посветеност на преку 70 доктори на науки – научници специјалисти за коса, и преку 30 други научни соработници – дерматолози предводени од светски најпознатиот дерматолог

40 години постоење со преку 5.000 Естетско – Дерматолошки 101 HAIR CARE Клиники во преку 60 земји ширум светот

40 години постоење и освоени преку 20 најпрестижни меѓународни признанија и награди за ефикасност и иновативност

Успешната приказна продолжува да живее…