ЕДНОСТАВНА НЕГА Е ДОВОЛНА ЗА УБАВА КОСА

isabeleПомеѓу две изведби во театарот во Париз, позната актерка Isabelle Adjani ни ги кажа нејзините тајни за убава коса


” Ја мијам косата секој втор ден со крем шампонот од бамбус на Leonor Greyl, а еднаш неделно ја потхранувам косата со преубава маска Quintessence, Leonor Greyl ”.