ЗДРАВА КОСА ПОЛНА СО ВОЛУМЕН

Здрава коса полна со волумен дефинитивно е најдобар моден додаток.
За оптимален волумен на косата, неопходен е адекватен шампон.
Шампон од мед , Shampooing au Miel, Leonor Greyl, е идеален избор за кратка коса. Специјалниот мед acacia во негов состав ја враќа виталноста на косата, сјајот и волуменот.
Шампонот со алги, Bain volumateur aux algue. Leonor Greyl, е наменет ѕа волумен на тенка и долга коса. Го олеснува расчешлувањето а при тоа го враќа волуменот на косата и формата на фризурата.