Конференција посветена на машкото здравје во склоп на општествената кампања „МОЕМВРИ”

moemvri konferencijaСпецијалистичкиот медицински тим од 101 Hair клиниката за третирање на проблеми со коса и нега на коса, зеде учество како предавачи на конференцијата во делот за Проблеми со опаѓање на косата кај мажите