ЛЕТНА РЕХАБИЛИТАЦИЈА НА СУВАТА КОСА

shaampoo2Како што се приближува летото, секоја жена ја освежува фризурата со новите техники на осветлување на прамени.
Но исто така не заборавајте да ја негувате својата хемиски третирана коса.

Најнежните природни состојки се интегрирани во специјална формула на
Shampooing reviviscence да го вратат сјајот и структурата на дехидрираната коса. Amaranth екстрактот богат со шеќери и витамини Б и Ц хидрираат и кондиционираат влакното, а аминокиселините од Sea lavender ja враќаат влажноста на влакното и го спречуваат статичкиот електрицитет. Благодарение на комбинацијата од овие две состојки, шампонот ја обновува хидролипидната бариера на влакното со што го обезбедува враќањето на интегритетот на кутикулата на влакното.

Shampooing reviviscence е вистински шампон за рехабилитација на вашата коса.