Преслатката поп-ѕвезда Rennata, ужива во Leonor Greyl Spa третманот во 101 Hair Clinic.

renata

Познатата поп пејачка Рената, со третмани во 101 Hair Clinic ја одржува убавината и квалитетот на својата коса. Задоволство ни е што го одбра нашиот медицински тим да се грижи за здравјето на нејзината коса.

Нејзината коса сега е обновена и сјајна и спремна за зимската сезона!

While having an adorable hair treatment! My hair is ready for the winter season thanks to 101 Hair center in Skopje! It will be renewed & shiny! 🙂