ПОЗНАТИ ЛИЧНОСТИ ПРИЈАТЕЛИ НА 101 Hair Clinic – Огнен Јаневски

Познатиот ТВ водител и уредник во 24 Вести и колумнист во Утрински весник, Огнен Јанески, со третмани во 101 Hair Clinic ја одржува убавината и квалитетот на својата коса. Задоволство ни е што го одбра нашиот медицински тим да се грижи за здравјето на неговата коса. А неговата позитивна енергија е секогаш добредојдена.
ognen#Selfie со Лени Кравиц! Хаха, ма неее!

“Новиве простории на “101 Hair Clinic” ми се повеќе и од дома! УбаЈни!

Тамам, и косево да ми го потсредат…

Да можам, цел ден ќе си го отседнам на третманиве! се чувствува сакано.”