Предавање на тема “Нови методи за раст на коса – Microneedling-Мезотерапија”, во рамки на Конференцијата за машко здравје која се оддржа во Меморијалниот Центар Никола Кљусев-Скопје

Предавање на тема “Нови методи за раст на коса – Microneedling-Мезотерапија”, во рамки на Конференцијата за машко здравје која се оддржа во Меморијалниот Центар Никола Кљусев-Скопје