РЕВИТАЛИЗИРАЈТЕ ЈА ВАШАТА КОСА

revitalizacijaИдеална комбинација за враќање на енергијата и виталноста на вашата коса на преодот на сезоната е пакетот за ревитализација кој содржи : масло за стимулација на фоликулот на влакното Régénérescence naturelle, шампон од мед за реструктуирање на влакното Shampooing au Miel, маска од јасмин за длабинска хидратација Masque Fleurs de Jasmin и тоник за ревитализација на скалпот Tonique vivifiant.

Дајте и доза енергија на вашата коса и вратете и го сјајот и квалитетот за новата сезона !