РОМАНТИЧНА ФРИЗУРА ЗА ТЕНКА КОСА

klerНавистина мора да се вреднува креирањето на фризура која е уникатна на црвениот килим. Peter Butler стилистот на Claire Danes’ успеа да создаде неприкосновен шик излед со плетенка која ја прицврсти во шињон.

За да се добие убав волумен на тенката коса Peter Butler советува користење на специјални производи за волумен од линијата на Leonor Greyl. Комбинацијата од масла и вегетални екстракти како напр.екстракти од лотус во пената за коса Leonor Greyl’s Mousse au Lotus Volumatrice обезбедуваат сјај, волумен но и цврстина на тенката коса. Лакот за тенка коса Leonor Greyl Voluforme нанесен на корените ја подигнува косата од корен и дава неверојатен волумен а косата е мека и пријатна на допир. Со вистинските производи, кои се достапни и кај нас, може секоја коса да биде обликувана во впечатлива фризура!