СО LEONOR GREYL ПРОИЗВОДИ ДО ФРИЗУРА ДОСТОЈНА ЗА ЦРВЕН КИЛИМ

LЅвездата на Twilight Saga, Kristen Stewart со рокерска фризура која е модерна и шик за Hollywood Film Awards .

За да го добие овој стил на фризура, нејзиниот стилист ја користеше пената за волумен на косата Mousse Au Lotus Volumatrice од Leonor Greyl.
Пената направи одлична основа и подигнување на косата на круната на главата за да постигне фризурата која ја сакаме.
Потоа со сушење со дифузер се создава волумен и движење на косата. За крај само подигнете ја со прсти и обликувајте ја.

Со пената за волумен од Leonor Greyl можете да обликувате фризура достојна за црвениот килим.