СПРЕЈ ЗА ЗАШТИТА ОД ВОШКИ LICE REPELLENT

repellent

Со овој производ можете да превенирате појава на вошки на сосема безбеден и ефикасен начин без хемикалии, токсини и без пестициди. Една апликација дневно од овој спреј ќе ви овозможи 24 часовна заштита. Овој производ е базиран 100% на природни состојки и на најефикасен можен начин се справува со појавата на вошки.

LiceGuard Lice Repellent се користи мошне брзо и едноставно преку негово секојдневно прснување на косата. Штити од пренесување на вошките од други деца, капи, капути, облека и сл.