СУПЕРИОРНА ФРИЗУРА СО LEONOR GREYL

Со производите за обликување од линијата на Leonor Greyl за нега на косата, познатиот стилист Christian Marc супериорно ја стилизираше долгата брановидна фризура со сончеви рефлексии за магазинот ELLE DK.
Обликувајте ја и вие својата коса со Leonor Greyl производите.