ТВ 24 Вести – За животот – Интервју со спец. д-р Елена Арсова, Тема: Нега на коса

Зошто опаѓа косата кај жени?
Во кој период од животот жената треба да внимава на опаѓањето на косата?
Како да ја негувате косата правилно и како да спречите оштетување на косата?
Одговорите на овие и уште многу други прашања кои се однесуваат на здравјето на косата можете да ги добиете во интервјуто со д-р Елена Арсова, трихолог во 101 Hair клиниката.