ТИМОТ НА 101 HAIR CLINIC ЈА ПРОМОВИРАШЕ ЕДУКАТИВНАТА КАМПАЊА “НЕ Е СЕКСИ ДА СИ СЕД” ВО ЦЕНТАРОТ НА СКОПЈЕ

Тимот на 101 Hair Clinic ја промовираше едукативната кампања „Не е секси да си сед!“ во центарот на градот со што ги едуцираа мажите како магично во четири чекори да си ја вратат својата природна боја на косата.

Д-р Елена Арсова: „Strategy 4 steps е производ наменет за лица со сиви влакна на косата. Со производот постепено можете да ја вратите пигментацијата на косата во четири чекори, од бела или сива на светло кафеава, кафеава то темно кафеава и црна.“

101 Hair Clinic секогаш во функција на здравјето на вашата коса