УСПЕШНИ РЕЗУЛТАТИ

машкаРезултатите во раст на косата се видливи, косата е поцврста и погуста.
Агресивното проретчување последните неколку години и бројните неуспешни обиди да го сопре опаѓањето, не го разочара пациентот и не го одврати од потрагата по решение за својата коса.
Конечно во 101 Hair клиниката го доби и очекуваниот третман и очекуваните ефекти во стопирање на опаѓањето на косата и раст на нова коса. Иако пациентот поради бројните обврски и патувања имаше мали прекини во изведувањето на третманот сепак со добро испланирана 101 терапија од страна на нашите докторки-трихолози, резултатите се неизбежни. Го подржуваме пациентот да продолжи со дисциплинирано изведување на третманот до добивање оптимални резултати