ФРИЗУРА КАКО ГРЕЈС ОД МОНАКО СО LEONOR GREYL ПРОИЗВОДИТЕ ЗА КОСА

grejs

“Благодарам [ Leonor Greyl ] што ми помогнавте да ги креирам сите фризури на косата од 60-тите” вели познатата Agathe Dupuis, главна стилистка за коса за филмот Грејс од Монако, со Nicole Kidman во главна улога.
Ни открива нејзини техники кои ги користеше за рекреирање на гламурозните фризури од 60-тите на снимањето на филмот со помош на Leonor Greyl производите.

“Користев многу Gel a l’Hibiscus на косата кај мажите за да им ја држи косата на место. Исто така многу ги сакам Tonique Hydratant и Spray Algues et Fleurs на Leonor Greyl кои не бараат да се испираат со вода а се многу практични за косата на актерите брзо да добие хидратација и добра структура. Но мојот *миленик* меѓу Leonor Greyl производите е Éclat Naturel кој можам да го користам од масажи на скалпот па до третман за врвовите на косата. Совршен е, можам да го оставам цел ден на косата на актерите а косата изгледа одлично. Тоа е производ кој многу често го препорачувам”.

И вие можете да ја негувате и обликувате косата како филмските звезди . Leonor Greyl органските производи за коса се достапни и кај нас во 101 HAIR CLINIC.