ФРИЗУРА ОД МОДНАТА НЕДЕЛА ВО ПАРИЗ СО LEONOR GREYL ПРОИЗВОДИ

По повод MELINDA GLOSS ревијата наmosa 1 Машка Модна недела во Париз, дизајнерот Vi Sapyyapy на машките модели им ја обликува косата со стил со производите на Leonor Greyl.

За оваа ревија , Vi сакаше фризури кои имаат волумен и структура.
За ова, тој започна со миење на косата со Shampooing Crème Moelle de Bambou кај густа коса и Shampooing au Miel кај тенка коса.
Vi Sapyyapy потоа користи : Condition naturelle за фина коса, Mousse au Lotus volumatrice за волумен на косата. Кадравата moda 2коса ја дефинира со спрејот Algues et Fleurs . Секоја фризура ја зацврсти со лакот за волумен Voluforme а на крај искористи l’Éclat naturel за финално структуирање на врвовите на косата.