101 Hair Clinic НА ОТВАРАЊЕТО НА ПРВИОТ МАШКИ ОНЛАЈН МАГАЗИН ВО СРБИЈА

На покана од менаџментот на онлајн магазинот Wannabe нашата докторка Елена Арсова присуствуваше на отворањето на првиот онлајн магазин за мажи Wannabe Man.

Во релаксирана атмосфера со музика од акустичниот белградски оркестар, присуствуваа голем број на познати личности на забавата. Меѓу познатите беа Милан Калинич, Сара Јованович, Снежана Дакич, Милош Максимович и многу други.

Содржината на порталот ќе се состои од теми за мажите кои ги засегаат, интервјуа со еминентни личности и градски приказни од Белград.

101 Hair Clinic ќе ги едуцира мажите за проблемите со косата и превенција за истата.