101 HAIR NOURISHING SHAMPOO

hair nourishing shampoo

Ексклузивна нежна формула на овој шампон базирана на билни кестракти наменета за користење кај секој тип на коса. Специјална комбинација на активни супстанци за чистење на скалпот со неутрален pH 5.5 обезбедува нежно длабинско чистење. Високо квалитетните растителни екстракти и даваат на косата здрав изглед, сјај и лесно обликување.