101 Hair Regain

101 hair regainКога е препорачливо да се користи?

101 Hair Regain формулата е незаменлива во крајните фази од терапијата. Го надополнува дејството на 101G и 101 Hair Nourishing формулите со што обезбедува подобри резултати во крајните фази од терапијата. Особено значење има за зајакнување, задебелување на влакното, правејќи ја новопорасната коса здрава, цврста и сјајна. Може самостојно да се користи кај слаба, безживотна коса.

Што можете да очекувате?

Здрава и сјајна коса, која е полна со волумен. Резултати може да забележите после 4 недели од користењето.

Како да се користи:
Зависно од површината која се третира, се нанесува 5-10 ml од 101B и се масира со врвовите на прстите за подобра ресорпција. Неопходно е кај интензивен третман да се нанесува 2 пати на ден, најдобро наутро и навечер.