2
Yes
None
1
Name...
/1452-2/
Thumbnail

Категории:

ПРОИЗВОДИ ЗА КАМУФЛИРАЊЕ НА КОСА
NANOFIBERS
NANOFIBERS Image

NANOFIBERS претставува инстант решение кое овозможува проретчената коса да добие совршено густ и природен изглед за само неколку секунди.
Овие природни микровлакненца се направени од органски протеински кератин. Микровлакненцата остануваат на самата коса во текот на целиот ден се до нивното измивање со вода.
Не станува збор за спреј, крема или шминка. NANOFIBERS -от е отпорен на дожд, ветер бидејќи е прицврстен за природните влакна со помош на MIST PLUS спрејот за коса. Дискретен е и по ништо не се разликува од вашата природна коса. NANOFIBERS -от е достапен во 10 различни бои кои можат многу лесно да се комбинираат за да се добие било која посакувана боја. Резултатот е совршен природен изглед за само неколку секунди. Овој производ кој е целосно природен мошне лесно се отстранува преку едноставно измивање на косата. Воопшто не ги затвора порите на скалпот.

MIST PLUS
MIST PLUS Image

MIST PLUS е специјално развиена формула која ја подобрува врската помеѓу NANOFIBERS микро влакненцата и проретчената коса. Станува збор за ексклузивна формула богата со B и H витамини, амино киселини и смоли. Овој производ има и својства за спречување на опаѓањето на косата на начин што помага во активирање на крвната микроциркулација на скалпот и забрзување на метаболизмот на фоликулите. Може да се комбинира со било кој третман против опаѓање на косата. MIST PLUS ги штити NANOFIBERS микровлакната од дожд и ветер, на сосема природен начин со долготраен ефект. Наменет е за мажи и жени.
Нежно напрскајте го делот кој е покриен со NANOFIBERS микровлакната од околу 20 cmm оддалеченост.

ПРОИЗВОДИ ПРОТИВ ОПАЃАЊЕ НА КОСА
101B
101B Image

101B формулата е наменета да го стопира опаѓањето на косата во почетните стадиуми на губење на косата. Не само што го регулира интензивното опаѓање на косата, туку и ја спречува конверзијата на тестостеронот во дихидротестостерон (ДХТ), кој е главниот причинител за развојот на машкиот тип на ќелавост. 101B во себе содржи природни активни ДХТ блокатори, го блокира поврзувањето на ДХТ за рецепторите на клетките од коренот на влакното, со што директно оневозможува да се активира генетската порака за губење на косата. Исто така ја редуцира и секрецијата од лојните жлезди, целосно ги чисти порите на влакното до самиот фоликул, што значително помага во создавањето на идеални услови за развој на здраво влакно.

101F
101F Image

Спречување на опаѓањето на косата и стимулација на растот на косата се два различни и независни феномени. Додека 101B формулата се применува за превенција на опаѓањето на косата, 101F и 101G тоникот се наменети за повторен раст на косата. Кај нормална до сува кожа на главата 101F тоникот е иделен за поттикнување на растот на косата. Ги реактивира ослабените фоликули за да повторно продуцираат здраво и цврсто влакно, произведуваат здрава и цврста коса.

101G
101G Image

Спречување на опаѓањето на косата и стимулација на растот на косата се два различни и независни феномени. Додека 101B формулата се применува за превенција на опаѓањето на косата, 101F и 101G тоникот се наменети за повторен раст на косата. Кај масна кожа на главата 101G тоникот е иделен за поттикнување на растот на косата. 101G тоникот го промовира растот на нова коса, ја регулира функцијата на лојните жлезди и овозможува подобра ресорпција на нутритиенти за влакното. На тој начин обезбедува раст на здрава коса, на здрав скалп.

101 Hair Folicule Nourishing
101 Hair Folicule Nourishing Image

Ако опаѓањето на косата траело подолго време и веќе постои очигледно проретчување на косата тогаш оваа формула дава најдобри резултати. Во напреднатите стадиуми на опаѓање на косата фоликулите на влакното имаат значително намалена и неправилна функција, а формирањето на влакно е сериозно компромитирано. 101 Hair Follicle Nourishing ја подобрува физиолошката функција на фоликулите и длабински ги потхранува. Ја регулира и функцијата на лојните жлезди. Се препорачува и кај мажи и кај жени.

101 Hair Regain
101 Hair Regain Image

101 Hair Regain формулата е незаменлива во крајните фази од терапијата. Го надополнува дејството на 101G и 101 Hair Nourishing формулите со што обезбедува подобри резултати во крајните фази од терапијата. Особено значење има за зајакнување, задебелување на влакното, правејќи ја новопорасната коса здрава, цврста и сјајна. Може самостојно да се користи кај слаба, безживотна коса.

101 Formula
101 Formula Image

101 формулата е специјална комбинација од растителни екстракти која е наменета за третман на различни стадиуми на алопеција ареата, тоталис или универзалис. Предност е што нема ограничување и може да се користи и на веѓи и брада. Ја поттикнува циркулацијата на крвта на ниво на фоликулите на влакното со што го подобрува и снабдувањето со потребни нутритиенти, витамини, минерали и аминокиселини. Последователно доаѓа до ревитализација на *заспаните* фоликули и промовирање на растот на косата. Ги нормализира и функциите на скалпот, регулирајќи го мастењето и перутот. Ако постои интензивно опаѓање на косата се препорачува првично 101B формула за стопирање на опаѓањето пред да се почне со 101 формулата. Поради мултифакторијалната и имунолошки зависната природа на ова форма на опаѓање на коса понекогаш е потребна комплементарна терапија од соодветен специјалист.

101 E
101 E Image

101 Е претставува едноставно решение, исклучително е моќен и ефективен , се користи само локално а покажува драматични резултати за само една недела. Оваа формула е спој на 10 терапевтски природни билки и растенија. Внимателно калибрираните количини на секоја состојка го прават неприкосновено ефикасен во борбата со акни (фоликулит), себореичен дерматит, розацеа. 101 Е го регулира лачењето на лојните жлезди, ги чисти порите, ја подобрува циркулацијата на крвта, го намалува воспалението и го олеснува чешањето. Има силно антибактериско и анти инфламаторно дејство.

Hair Shadding Proof Shampoo
Hair Shadding Proof Shampoo Image

Наменет е да се користи кај секоја форма на опаѓање на косата, а неговата блага хербална формула го прави адекватен за користење и кај сите состојби на скалпот, сувост, мастење, чешање и перут. Жен шенот во неговиот состав и специјалната комбинација од активни супстанци за чистење со pH 5.5 обезбедуваат нежно длабинско чистење. Значењето на жен шенот е и во неговото дејство на регулација на проблемите на скалпот, а заедно со другите 6 активни хербални супстанци ја подобрува циркулацијата на крвта и го зајакнува влакното.

Oil Control Nourishing Shampoo
Oil Control Nourishing Shampoo Image

Ексклузивната нежна формула на овој шампон базирана на билни екстракти е наменета за користење кај секој тип на коса. Специјалната комбинација на активни хербални супстанци за чистење и неутралниот pH 5.5 обезбедува нежно длабинско чистење и регулирање на мастењето на скалпот. Високо квалитетните растителни екстракти и даваат на косата природен и здрав изглед, сјај и лесно обликување.

101 D
101 D Image
101 D формулата е незаменлива во крајните фази од терапијата. Го надополнува дејството на 101G и 101 Hair Nourishing формулите со што обезбедува подобри резултати во крајните фази од терапијата. Особено значење има за зајакнување, задебелување на влакното, правејќи ја новопорасната коса здрава, цврста и сјајна. Може самостојно да се користи кај слаба, безживотна коса.
ПРОИЗВОДИ ЗА КАМУФЛИРАЊЕ НА КОСА
NANOFIBERS Image
NANOFIBERS
NANOFIBERS претставува инстант решение кое овозможува проретчената коса да добие совршено густ и природен изглед за само неколку секунди. Овие природни микровлакненца се направени од органски протеински кератин. Микровлакненцата остануваат на самата коса во текот на целиот ден се до нивното измивање со вода. Не станува збор за спреј, крема или шминка. NANOFIBERS -от е отпорен на дожд, ветер бидејќи е прицврстен за природните влакна со помош на MIST PLUS спрејот за коса. Дискретен е и по ништо не се разликува од вашата природна коса. NANOFIBERS -от е достапен во 10 различни бои кои можат многу лесно да се комбинираат за да се добие било која посакувана боја. Резултатот е совршен природен изглед за само неколку секунди. Овој производ кој е целосно природен мошне лесно се отстранува преку едноставно измивање на косата. Воопшто не ги затвора порите на скалпот.
MIST PLUS Image
MIST PLUS
MIST PLUS е специјално развиена формула која ја подобрува врската помеѓу NANOFIBERS микро влакненцата и проретчената коса. Станува збор за ексклузивна формула богата со B и H витамини, амино киселини и смоли. Овој производ има и својства за спречување на опаѓањето на косата на начин што помага во активирање на крвната микроциркулација на скалпот и забрзување на метаболизмот на фоликулите. Може да се комбинира со било кој третман против опаѓање на косата. MIST PLUS ги штити NANOFIBERS микровлакната од дожд и ветер, на сосема природен начин со долготраен ефект. Наменет е за мажи и жени. Нежно напрскајте го делот кој е покриен со NANOFIBERS микровлакната од околу 20 cmm оддалеченост.
ПРОИЗВОДИ ПРОТИВ ОПАЃАЊЕ НА КОСА
101B Image
101B
101B формулата е наменета да го стопира опаѓањето на косата во почетните стадиуми на губење на косата. Не само што го регулира интензивното опаѓање на косата, туку и ја спречува конверзијата на тестостеронот во дихидротестостерон (ДХТ), кој е главниот причинител за развојот на машкиот тип на ќелавост. 101B во себе содржи природни активни ДХТ блокатори, го блокира поврзувањето на ДХТ за рецепторите на клетките од коренот на влакното, со што директно оневозможува да се активира генетската порака за губење на косата. Исто така ја редуцира и секрецијата од лојните жлезди, целосно ги чисти порите на влакното до самиот фоликул, што значително помага во создавањето на идеални услови за развој на здраво влакно.
101F Image
101F
Спречување на опаѓањето на косата и стимулација на растот на косата се два различни и независни феномени. Додека 101B формулата се применува за превенција на опаѓањето на косата, 101F и 101G тоникот се наменети за повторен раст на косата. Кај нормална до сува кожа на главата 101F тоникот е иделен за поттикнување на растот на косата. Ги реактивира ослабените фоликули за да повторно продуцираат здраво и цврсто влакно, произведуваат здрава и цврста коса.
101G Image
101G
Спречување на опаѓањето на косата и стимулација на растот на косата се два различни и независни феномени. Додека 101B формулата се применува за превенција на опаѓањето на косата, 101F и 101G тоникот се наменети за повторен раст на косата. Кај масна кожа на главата 101G тоникот е иделен за поттикнување на растот на косата. 101G тоникот го промовира растот на нова коса, ја регулира функцијата на лојните жлезди и овозможува подобра ресорпција на нутритиенти за влакното. На тој начин обезбедува раст на здрава коса, на здрав скалп.
101 Hair Folicule Nourishing Image
101 Hair Folicule Nourishing
Ако опаѓањето на косата траело подолго време и веќе постои очигледно проретчување на косата тогаш оваа формула дава најдобри резултати. Во напреднатите стадиуми на опаѓање на косата фоликулите на влакното имаат значително намалена и неправилна функција, а формирањето на влакно е сериозно компромитирано. 101 Hair Follicle Nourishing ја подобрува физиолошката функција на фоликулите и длабински ги потхранува. Ја регулира и функцијата на лојните жлезди. Се препорачува и кај мажи и кај жени.
101 Hair Regain Image
101 Hair Regain
101 Hair Regain формулата е незаменлива во крајните фази од терапијата. Го надополнува дејството на 101G и 101 Hair Nourishing формулите со што обезбедува подобри резултати во крајните фази од терапијата. Особено значење има за зајакнување, задебелување на влакното, правејќи ја новопорасната коса здрава, цврста и сјајна. Може самостојно да се користи кај слаба, безживотна коса.
101 Formula Image
101 Formula
101 формулата е специјална комбинација од растителни екстракти која е наменета за третман на различни стадиуми на алопеција ареата, тоталис или универзалис. Предност е што нема ограничување и може да се користи и на веѓи и брада. Ја поттикнува циркулацијата на крвта на ниво на фоликулите на влакното со што го подобрува и снабдувањето со потребни нутритиенти, витамини, минерали и аминокиселини. Последователно доаѓа до ревитализација на *заспаните* фоликули и промовирање на растот на косата. Ги нормализира и функциите на скалпот, регулирајќи го мастењето и перутот. Ако постои интензивно опаѓање на косата се препорачува првично 101B формула за стопирање на опаѓањето пред да се почне со 101 формулата. Поради мултифакторијалната и имунолошки зависната природа на ова форма на опаѓање на коса понекогаш е потребна комплементарна терапија од соодветен специјалист.
101 E Image
101 E
101 Е претставува едноставно решение, исклучително е моќен и ефективен , се користи само локално а покажува драматични резултати за само една недела. Оваа формула е спој на 10 терапевтски природни билки и растенија. Внимателно калибрираните количини на секоја состојка го прават неприкосновено ефикасен во борбата со акни (фоликулит), себореичен дерматит, розацеа. 101 Е го регулира лачењето на лојните жлезди, ги чисти порите, ја подобрува циркулацијата на крвта, го намалува воспалението и го олеснува чешањето. Има силно антибактериско и анти инфламаторно дејство.
Hair Shadding Proof Shampoo Image
Hair Shadding Proof Shampoo
Наменет е да се користи кај секоја форма на опаѓање на косата, а неговата блага хербална формула го прави адекватен за користење и кај сите состојби на скалпот, сувост, мастење, чешање и перут. Жен шенот во неговиот состав и специјалната комбинација од активни супстанци за чистење со pH 5.5 обезбедуваат нежно длабинско чистење. Значењето на жен шенот е и во неговото дејство на регулација на проблемите на скалпот, а заедно со другите 6 активни хербални супстанци ја подобрува циркулацијата на крвта и го зајакнува влакното.
Oil Control Nourishing Shampoo Image
Oil Control Nourishing Shampoo
Ексклузивната нежна формула на овој шампон базирана на билни екстракти е наменета за користење кај секој тип на коса. Специјалната комбинација на активни хербални супстанци за чистење и неутралниот pH 5.5 обезбедува нежно длабинско чистење и регулирање на мастењето на скалпот. Високо квалитетните растителни екстракти и даваат на косата природен и здрав изглед, сјај и лесно обликување.
101 D Image
101 D
101 D формулата е незаменлива во крајните фази од терапијата. Го надополнува дејството на 101G и 101 Hair Nourishing формулите со што обезбедува подобри резултати во крајните фази од терапијата. Особено значење има за зајакнување, задебелување на влакното, правејќи ја новопорасната коса здрава, цврста и сјајна. Може самостојно да се користи кај слаба, безживотна коса.