Algues et fleurs

bottle13
Спреј за обликување на кадрици. Формулиран со алги и екстракти од цвеќе за дополнителна подршка, овој спреј за стилизирање ја заштитува природната кадрава и ондулирана коса. Нанесете на влажна претходно измиена коса или секојдневно на сува коса за да ја одржувате формата и живоста на вашите кадрици. Природно витканата или ондулирана коса, која често е оштетена, ќе добие поголема мекост, сјај и виталност.