Bain restructurant à la banane

_0003_Layer 5
Специјален шампон за природно виткана и ондулирана коса. Дејството на протеините, кератинот и екстрактите од банана помагаат во одржување на формата на природните кадрици и ја намалуваат кршливоста на косата после трајна ондулација. Вашата коса добива еластичност и сјај.