Bain vitalisant B

bottle2
Специјален шампон за тенка, хемиски третирана или осетлива коса. Богат со витамини, хербални екстракти и растителни протеини, овој шампон ја зајакнува и реструктуира оштетената од хемиски третмани коса. Бојата на косата останува интензивна и жива. Косата изгледа сјајно како првиот ден после фарбање.