Bain volumateur aux algues

bottle22
Шампон за волумен и расплеткување на тенка коса. Овој шампон и дава цврстина, волумен и структура на слабата и безживотна коса. Поради ефектот на расплеткување на косата, нема потреба да се користи кондиционер, кој често ја сплеснува тенката коса.