BEARD & MOUSTACHE GEL ГЕЛ ЗА РЕПИГМЕНТАЦИЈА НА БРАДА

beard

Strategy гелот ги елиминира сивите влакна на брадата и мустаќите за само 5 минути, ги репигментира во боја идентична на вашата. Овој гел е развиен специјално за апликација на сивите влакна на лице кои се поотпорни од сивите влакна на косата. Ексклузивната формула со алое вера и екстракти ја штити кожата и ги прави мустаќите и брадата меки. Не ја оштетува кожата затоа што не содржи амонијак и други штетни хемикалии.

Конзистенцијата во вид на гел овозможува лесна апликација, а со четкичката во состав на пакувањето нанесувањето дополнително се олеснува. После апликацијата се остава да делува 5 минути, а кај упорните влакна во следна апликација може да се остави максимално 15 минути. Бојата се избира согласно на вашата природна боја на брадата. Репигментираните влакна не ја менуваат или губат бојата со текот на времето. Повторно се аплицира гелот кога ќе почне да расте влакното