Concentré énergétique

Длабински anti-ageing третман. Овој ‘per excellence’ третман е формулиран со екстракти од билки, растителни масла да ја зајакнат и “prêle” да стимулира, обезбедувајќи и на косата и скалпот максимален бенефит од природните активни состојки во неговиот состав. После првиот третман косата добива цврстина и виталност.