Crème régénératrice

bottle6

Кондиционирачка крема за убавина и заштита на сува и оштетна коса.Коктел од растителни екстракти кои ја расплеткуваат косата, додека протеини кои се врзуваат за кутикулата на влакното формираат заштитен слој. Оваа кондиционирачка маска ја репарира и најсувата и најоштетена коса. Регенеративната формула ја негува и измазнува косата, обвиткувајќи ја со природниот заштитен филм. После само една апликација косата инстантно го враќа сјајот и еластичноста, што ја прави лесна за обликување без да ја прави сплесната.