Éclat naturel

bottle12Крема за стилизирање и негување за многу сува коса. Богата со шеа путер, јојоба масла, витамини и својство да ги филтрира инфра-црвените зраци, овој стилизирачки третман помага во заштита на вашата коса од сонцето, а во исто време ја негува и кондиционира дури и најсувата коса. Аплициран на влажна коса, ECLAT NATUREL помага во расплеткување и претставува вистинска алатка за обликување на косата. Косата може да ја обликувате со прстите , да ја извиткате или измазните со чешел да биде права.