Gel à l’Hibiscus

_0000_Layer 8
Гел за обликување- не содржи алкохол. Одличен е за обликување на косата, креираше на фризура со ефект ,,влажен изглед “ и обезбедува подршка на корените на тенката и сува коса. Само капка од GEL A L’HIBISCUS нанесена со вашите прсти на косата и веднаш се забележуваат резултатите. Оваа формула која не содржи алкохол е погодна за сите видови на коса и да ја исуши вашата коса.