Huile de germe de blé

bottle20
Длабински третман за масна и девитализирана коса. Маслото од пченични никулци е богато со витамини А, Е и Ф неопходни за виталноста на косата превенирајќи го стареењето, но и делувајќи длабински на чистње на масниот скалп. Лесен за користење се нансеува како шампон но на сува коса и нежно се масира, потоа постепено се емулзира и испира обилно со вода. Идеален третман за коса на која и недостасува сјај и виталност.