Huile de Palme

bottle1

Масло за разубавување, омекнување, заштита и расплеткување на косата и краевите.
Овој производ треба секогаш да се нанесе пред апликација на третман или шампон. Оваа формула содржи растителни масла кои го олеснуваат расплеткувањето додека истовремено ја негуваат косата. Нанесете го маслото рамномерно на сувата коса и краеви. Маслото треба да се остави 10 минути или цела вечер ако е потребно и потоа да се употреби шампон адекватен за Вашата коса. Huile de Palme ја обезбедува неопходната заштита на косата од штетните дејства на сонцето, морската вода и хлорираната вода од базен. Совршен бленд за заштита и репарирање на оштетената коса и краеви.