Lait lavant à la banane

bottle3

Благ шампон за секојдневно користење. Млечната формула базирана на протеини и колаген дава мекост, волумен и еластичност на слабата, безживотна и масна коса. Ова слабопенливо млеко ја мие на најнежен начин Вашата коса. Идеален е за секојдневно користење и после тренинг.