Lait Luminescence

bottle14
Стилизирачко млеко за расплеткување на косата кое и дава на косата заштита сјај и облик. LAIT LUMINESCENCE е производ за расплеткување на косата со исклучителни својства кои и даваат мекост на косата. Ја негува, помага во обликувањето дури и на најтешката коса за обликување и ја подобрува сјајноста на косата на која и недостасува. Богато со билни екстракти, растителни масла и секако, формулирано без силикон. Пред употреба треба да се протресе пред употреба.