LEONOR GREYL ЗА ЕГЗОТИЧНАТА ФРИЗУРА НА KAROLINA KURKOVA

karolina kurkovaЗа егзотичната серија снимки ” L’Avventuriera”, објавени во последното издание на ELLE Италија, стилистот Bryce Scarlett ја обликуваше косата на Karolina Kurkova во “фризура од дивината” со производите за нега на коса на Leonor Greyl!