LEONOR GREYL ЗА ФРИЗУРА ЗА НАСЛОВНА СТРАНА

nata 1 nata 2 nata 3Косата на Супермоделот Natalia Vodianova беше обликувана со производите ѕа нега на коса Leonor Greyl за Fashion Special изданието на Британскиот магазин Evening Standard.

Leonor Greyl производите се достапни и за вас во 101 Hair Clinic