ИНСТАНТНО РЕШЕНИЕ ЗА МАСНИОТ ПЕРУТ

masen perutМасниот перут на скалпот е упорен, тешко се лечи, а симптомите се неподносливи.
Чешањето, постојаното чувство на иритација, белите лушпи го гардероба се неподносливи за секој пациент. Понекогаш со цел да го решат проблемот со масниот перут пациентите применуваат некои домашно припремени маски кои дополнително го влошуваат проблемот. Во надеж дека новиот шампон ќе помогне, постојано пробуваат шампони кои често се неадекватни и предизвикуваат ново влошување на симптомите.

После кратка трихолошка анализа на скалпот, нашите докторки-трихолози можат брзо и едноставно да ја откријат причината за упорниот перут. А пред се брзо и едноставно да ви го решат проблемот. Адекватни третмани за чистење на скалпот, соодветни шампони и тоници ,правилни навики на хигиена и исхрана засекогаш ќе го отстранат упорниот масен перут.
Само еден третман во 101 Hair Clinic понекогаш е доволен за да инстантно се отстрани масниот перут, а понатаму да се превенира неговото настанување со адекватни производи.