Masque à l’orchidée

bottle7

Кондиционирачка маска за хидратација, нега и мекост на наелектризирана коса. Оваа кондиционирачка маска е формулирана со растителни керамиди кои ја зајакнуваат косата, свилени протеини кои го обвиткуваат влакното за сјај и хербални масла за еластичност на косата. Маската делува како уникатен третман за многу виткана и наелектризирана коса. Кадриците се лесни за обликување.