MIST PLUS

mist_plus

MIST PLUS е специјално развиена формула која ја подобрува врската помеѓу NANOFIBERS микро влакненцата и проретчената коса. Станува збор за ексклузивна формула богата со B и H витамини, амино киселини и смоли. Овој производ има и својства за спречување на опаѓањето на косата на начин што помага во активирање на крвната микроциркулација на скалпот и забрзување на метаболизмот на фоликулите. Може да се комбинира со било кој третман против опаѓање на косата. MIST PLUS ги штити NANOFIBERS микровлакната од дожд и ветер, на сосема природен начин со долготраен ефект. Наменет е за мажи и жени.
Нежно напрскајте го делот кој е покриен со NANOFIBERS микровлакната од околу 20 cmm оддалеченост.