Mousse Douceur Fleurs d’Oranger

bottle28
Екстремно нежна формула за нега на бебиња. Ја чисти и негува бебешката кожа и коса без да предизвика иритација на очите. Содржи природни хербални екстракти со природна арома на портокал.