NANOFIBERS

nanofibers

NANOFIBERS претставува инстант решение кое овозможува проретчената коса да добие совршено густ и природен изглед за само неколку секунди.
Овие природни микровлакненца се направени од органски протеински кератин. Микровлакненцата остануваат на самата коса во текот на целиот ден се до нивното измивање со вода.
Не станува збор за спреј, крема или шминка. NANOFIBERS -от е отпорен на дожд, ветер бидејќи е прицврстен за природните влакна со помош на MIST PLUS спрејот за коса. Дискретен е и по ништо не се разликува од вашата природна коса. NANOFIBERS -от е достапен во 10 различни бои кои можат многу лесно да се комбинираат за да се добие било која посакувана боја. Резултатот е совршен природен изглед за само неколку секунди. Овој производ кој е целосно природен мошне лесно се отстранува преку едноставно измивање на косата. Воопшто не ги затвора порите на скалпот.