Shampooing au miel

bottle26
Нежен шампон за волумен. Нежното дејство од вистински acacia мед комбиниран со микстура од селектирани растителни екстракти овозможува овој шампон да се користи секојдневно и кај сите типови коса. Помага да се врати еластичноста, сјајот и волуменот и на уникатен начин ја враќа убавината на косата. Идеален за фамилајрно користење.