Shampooing crème moelle de bambou

bottle4

Специјален шампон за нега на сувите краеви на долга коса. Базиран на природни активни состојки ( екстратки од пченица, морков, срж на бамбус, свилени протеини) овој шампон го обновува влакното после само една апликација. Ја регенерира косата, го враќа нејзиниот сјај, еластичност и структура. Овој шампон е адекватен за сите типови на коса склони на сушење, особено долгата коса која се оштетува со текот на времето најмногу на краевите.
Овој луксузен шампон чисти, но и кондиционира, штедејќи Ви време за да ја вратите убавината и добриот изглед на косата.