Tonique hydratant

bottle10
Тоник за хидратација и ревитализација.Морски алги и растителен колаген богати со аминокиселини обезбедуваат комбинација од енергизирачки суплементи есенцијални за убавнината и квалитетот на косата. Овој третман за разубавување на косата делува на зајакнување и хидратација на косата и кај најсувата коса на која и ја враќа мекоста и виталноста. Може да се користи и после миење на влажна коса и на сува коса по потреба.