Tonique végétal

bottle21
Специјален тоник за масен скалп. Формулиран со sage поради неговото анти перспирантно дејство, horsetail растителни екстаркти богати со минерали, овој оригинален хербален концентрат успева да ја подобри состојбата на масниот скалп преку намалување на продукцијата на себум. Нанесете го производот рамномерно на скалпот, прамен по прамен. Треба да се користи само после миење на коса.