Voluforme

_0006_Layer 2
Спреј за стилизирање кој го подобрува волуменот и формата на вашата фризура. Благодарение на неговата богата формула и заштитни својства VOLUFORME помага да ја обликувате или корегирате вашата фризура моментално : ја контролира ,,непослушната” разлетана коса, брзо се формираат кадрици или се добива волумен од корените. Употребен на влажна или сува коса помага да направите совшена фризура, со аплицирање на прамените пред да ја навиткате на витлери. По апликацијата, лесно напрскајте на цела коса и тогаш исушете ја и стилизирајте ја косата. По отстранување на проиводот, косата останува мека и пријатна на допир.