Акни на главата – проблем што може да се реши!

Акни на главата – проблем што може да се реши!

Акни на главата не се невообичаена појава. Секоја личност го имала овој проблем барем еднаш во животот. Меѓутоа, постојат луѓе кај кои мозолчињата…