• Искусен Медицински Тим

  Меѓународно едуциран специјалистички тим од трихолози, дерматолози, пластични хирурзи и медицински терапевти ви стојат на располагање во ефикасно решавање на вашиот проблем.
  ПОВЕЌЕ
 • Успешни Резултати

  Илјадници успешни приказни на наши пациенти ја сочинуваат најголемата колекција од пред потоа фотографии, кои сведочат за стручноста на нашите доктори и успешноста на нашите третмани и производи во лекување на опаѓањето на косата.
  ПОВЕЌЕ
 • Работно Време

  • Понеделник - Петок
   10.00 - 18.00
  • Сабота
   10.00 - 15.00
  • Недела
   Затворено

Се грижиме за Вашата коса од 1974-та година.

101 Hair Clinic се единствените клиники за опаѓање на коса кои на своите пациенти им нудат клинички докажани производи и клинички одобрени третмани. Тоа значи дека нашите пациенти ги добиваат сите потребни препарати и третмани во нашата клиника. Кој препарат е најадекватен за вас односно кој третман би ви бил препорачан зависи од дијагнозата која ќе ја постават нашите доктори специјалисти по извршената трихолошка анализа на вашата коса и скалп.

Третманите кои се користат во нашите клиники се одобрени од страна на Американското биро за контрола на лекови – ФДА како најсовремени,сигурни и единствени ефикасни третмани против опаѓање на косата.

За да закажете термин јавете се на:078 270 954

МЕДИЦИНСКИ ПРОТОКОЛ НА ЛЕКУВАЊЕ

Земаме анамнеза и вршиме дерматоскопски преглед на Вашата коса и кожа на главата. 60%
После дермоскопски преглед, правиме точна дијагноза и ја утврдуваме причината за проблемот во вашиот случај. 70%
Ви препорачуваме соодветна терапија која вклучува локална домашна терапија и професионални клинички третмани. 80%
Го следиме вашиот напредок во терапијата на месечна основа за да обезбедиме најдобри можни резултати. 90%
На крајот на активниот третман, ги презентираме постигнатите резултати со споредување на фотографиите од моментот кога започнавте со третманот до вашата последна контрола. 100%

Запознајте го Нашиот Тим

Меѓународно едуциран специјалистички тим од трихолози, дерматолози, пластични хирурзи и медицински терапевти
Ви стојат на располагање во ефикасно решавање на вашиот проблем.

101 Hair Clinic Успешни Резултати

Сите пред/потоа фотографии се од наши пациенти, одобрени со нивна писмена
согласност и подлежат на Законот за авторски права. Секое нивно користење без претходно наше
писмено одобрение се смета за повреда на Законот за авторски права и подлежи на законски санкции.