ДОБРЕДОЈДОВТЕ ВО 101 HAIR CLINIC МАКЕДОНИЈА

45 години научно искуство во дијагностицирање на проблеми со опаѓање на косата и други проблеми со скалпот

45 години клинички докажана ефикасност на производите и третманите за решавање на проблемите со коса 

45 години посветеност на преку 70 доктори на науки – научници специјалисти за коса, и преку 30 други научни соработници – дерматолози предводени од светски најпознатиот дерматолог

45 години постоење со преку 5.000 Естетско – Дерматолошки 101 HAIR Клиники во преку 60 земји ширум светот

45 години постоење и освоени преку 20 најпрестижни меѓународни признанија и награди за ефикасност и иновативност

Успешната приказна продолжува да живее…